Kraaninspecties

View the embedded image gallery online at:
https://www.epmceurope.com/kraaninspecties.html#sigProId7830a69d42

De eigenaar van een hijs- of hefmiddel (vast opgestelde kraan, hefwerktuig of hijs- en hefgereedschap) dient ervoor zorg te dragen dat deze tijdens gebruik veilig blijft. Om dit te waarborgen is de eigenaar wettelijk verplicht de periodieke controles, inspecties, keuringen en onderhoud uit te laten voeren.

EPMC Europe is hiervoor de aangewezen partner. Wij voeren deze inspecties, keuringen en onderhoud uit aan alle soorten hijs- en hefmiddelen, merkonafhankelijk en volgens de laatst geldende NEN-EN normen en de huidige AI-17 (Arbo-Informatieblad).

EPMC Europe is gecertificeerd om NEN3140-keuringen uit te voeren.

De monteurs van EPMC Europe zijn opgeleid door AMTeK, onderdeel van Aboma Keboma. Zij worden jaarlijks gecontroleerd op hun inspectiekwaliteiten. Daarnaast is een aantal medewerkers gecertificeerd voor het keuren van trappen en ladders en voor het uitvoeren van de NEN3140-keuring. De geïnspecteerde installaties en apparaten worden voorzien van de vereiste inspectiestickers en er wordt een officieel inspectierapport opgesteld. Bij de keuringen conformeren we ons aan de wettelijke bepalingen. We gaan niet alleen graag een langdurige relatie met onze klanten aan, maar ook met onze leveranciers.

Hoe gaat EPMC Europe te werk?

Vooraf inventariseren wij de risico's van het hijs-of hefmiddel, waarna wij u een passende aanbieding maken. Wanneer wij voor u de werkzaamheden hebben uitgevoerd ontvangt u van ons een uitgebreid rapport dat met u wordt doorgenomen. Hierin wordt via prioriteiten aangegeven hoe de staat van veiligheid is van de componenten binnen de installatie. Safety First!

Waarin kan EPMC Europe u nog meer van dienst zijn op het gebied van periodieke keuringen

  • Ladders en trappen
  • Elektrische gereedschappen (volgens NEN3140)
  • Hefbruggen

Voor vragen zijn onze verkopers altijd beschikbaar!

TOP