Hijskraan Onderhoud

 

EPMC Europe is gespecialiseerd in inspectie, onderhoud, revisie, reparatie en ombouw van alle soorten en typen kranen, onderdelen en apparatuur. Flexibiliteit en proactief meedenken met uw wensen maken van EPMC Europe een onderscheidende partij voor uw kraanonderhoud.

Wij voeren onderhoud uit aan o.a. de volgende soorten kranen en onderdelen:

 • Brugkranen
 • Bovenloopkranen
 • Haven- en grijperkranen
 • Mobiele havenkranen
 • Containerkranen
 • Overslagkranen
 • Offshore kranen
 • Spreaders
 • Grijpers
 • Klimmateriaal
 • Hijswerktuigen
 • Gereedschap
 • Etc.

Ons personeel

EPMC Europe heeft de beschikking over een groot aantal hoogopgeleide en betrokken vakmensen die snel, effici├źnt en gedegen onderhouds - en reparatiewerkzaamheden kunnen uitvoeren aan de eerder genoemde apparatuur.

Of het nu gaat om elektrische of mechanische werkzaamheden, EPMC Europe is bedreven in beide disciplines. Voor ons telt dat uw wensen worden vervuld en uw apparatuur veilig en betrouwbaar is.
Om dit te realiseren is het belangrijk om regelmatig zowel preventief als correctief onderhoud uit te laten voeren. Een goed georganiseerd en overzichtelijk onderhoudsprogramma dat in samenwerking met u word opgesteld zorgt ervoor dat de apparatuur in optimale conditie blijft, met als gevolg een minimale uitvaltijd. Daarnaast kunnen we grote onderdelen voor u reviseren in onze werkplaats.

24/7 beschikbaar

Ook heeft EPMC Europe een storingsdienst die 24 uur per dag bereikbaar is, met een zo kort mogelijke responstijd. De afdeling Onderhoud van EPMC Europe is erop ingericht om u zo snel mogelijk van dienst te zijn en storingen zo spoedig mogelijk te verhelpen.

EPMC Europe heeft een ruime werkplaats die is voorzien van twee 12,5 tons-bovenloopkranen en alle benodigde gereedschappen om reparatie- en revisiewerkzaamheden vakkundig te kunnen uitvoeren.

Veiligheid

De wet verplicht werkgevers om hun medewerkers een veilige werkomgeving te bieden en ervoor te zorgen dat machines en apparaten geen gevaar kunnen opleveren. Voor vrijwel alle machines geldt daarom een verplichte, minstens jaarlijkse, inspectie. EPMC Europe beschikt over de juiste, gecertificeerde specialisten om deze inspecties officieel te kunnen uitvoeren. Om de kwaliteit van onze inspecteurs te garanderen hebben zij allen een gedegen opleiding genoten en de bijbehorende certificaten gehaald.

Voor de diverse kranen zijn de monteurs opgeleid door AMTEK, onderdeel van Aboma Keboma, en worden daardoor ook jaarlijks gecontroleerd op hun inspectiekwaliteiten. Verder zijn een aantal van onze medewerkers gecertificeerd voor het keuren van trappen en ladders en natuurlijk ook het uitvoeren van de NEN3140-keuring. Voor de geïnspecteerde installaties en apparaten wordt een officieel inspectierapport opgesteld dat u moet kunnen overleggen bij een controle. De apparaten worden bovendien door onze inspecteurs voorzien van de vereiste inspectiesticker. Onze inspecteurs informeren u na afloop van de inspectie omtrent de eventueel gevonden gebreken. Naar aanleiding hiervan sturen we u een gerichte offerte om deze problemen zo snel mogelijk te verhelpen.

Onze monteurs beschikken allen over een VCA-diploma en de benodigde (offshore) trainingen en keuringen om waar ter wereld ook maar aan de slag te gaan. Vele bedrijven zijn u al voorgegaan bij het inzetten van onze vakkundige en ervaren medewerkers.

TOP