Over EPMC Europe

EPMC Europe is uw betrouwbare partner voor totale kraanoplossingen. U kunt al meer dan 25 jaar ongeacht het merk of type kraan bij ons terecht voor service en onderhoud op zowel mechanisch als elektrisch gebied, (reserve-)onderdelen en consultancy. EPMC Europe staat dan ook voor Electric, Parts, Maintenance en Consultancy.

Met twee vestigingen verlenen wij onze service in de grootste haven- en industriegebieden van Nederland en zijn wij snel bij u ter plaatse. EPMC Europe kenmerkt zich door de dienstverlenende mentaliteit; de klant staat bij ons centraal. Klantgerichtheid is een kernwaarde voor ons hooggekwalificeerde personeel dat bovendien veiligheid, kwaliteit en innovatie in de genen heeft. Onze monteurs staan voor u paraat voor zowel correctief als preventief onderhoud. De engineers van EPMC Europe staan hen en u bij in geval van complexe vraagstukken.

Binnen EPMC Europe zijn we gespecialiseerd in innovatie en ontwikkeling. Het op afstand monitoren van uw apparatuur om storingen voor te zijn is hierin een voorbeeld.
Leverbetrouwbaarheid is een kernwaarde voor de afdeling Onderdelen. EPMC Europe kan onderdelen verzorgen voor ieder type kraan, ook wanneer een onderdeel niet meer door de fabrikant geleverd kan worden. Tevens levert EPMC Europe alle onderdelen onder de haak: van grijper tot spreader tot hijsband.

De serviceafdeling is 24/7 bereikbaar voor storingen. Maar ook voor preventief onderhoud bent u bij EPMC Europe aan het juiste adres. We hebben een flexibele, klantgerichte instelling en denken proactief met u mee over een oplossing die voor u optimaal is. Kwaliteit en veiligheid staan daarbij centraal.

Tot slot kunnen we consultancy aanbieden als een van onze services. Onze engineers kunnen u begeleiden bij alles van het schrijven van een bestek tot aan het berekenen van constructies, haalbaarheid- en duurzaamheidsstudies, projectmanagement en oplevering van complexe om- of nieuwbouw van kranen. Vertaling van uw wensen en onafhankelijke, kwalitatief hoogwaardige consultancy is wat u hier kunt verwachten.

Electric -
Parts -
Maintenance -
Consultancy

EPMC BedrijfsvideoEPMC Europe Bedrijfsvideo

TOP