Ombouw grijperkraan bij MEBIN

Deze NDC-grijperkraan hebben wij volledig elektrisch omgebouwd inclusief nieuwe motoren. Ook hier is Active Front End toegepast om energie te besparen m.b.v. energieterugwinning.

Afbeeldingen

Projectomschrijving

Projectnaam - Electrische ombouw grijperkraan van 6,3 ton.

Plaats van uitvoering - Europoort Rotterdam.

Omschrijving van de opdracht - Het volledig elektrisch ombouwen van de NDC-grijperkraan, inclusief nieuwe motoren. Toepassen Active Front End om energie te besparen (energieterugwinning).

Opdrachtgever - Mebin Europoort.

Datum oplevering - 09-2013.

Onderdelen die aan de orde komen - Elektrische engineering en werktuigkundige selectie. Aanpassen motorfundaties en koppelingen. Leveren en monteren van nieuwe motoren. Leveren en monteren van volledig nieuwe besturing, regelaars en PLC-kaart met grijperbesturing in combinatie met een AFE om energie te besparen en de overtollige energie terug te voeden aan het net. Leveren en monteren van een nieuwe overlastbeveiliging. Leveren en monteren van nieuwe joysticks. Vervangen airco en leveren en monteren van dempingsmateriaal voor cabine. Leveren camerasysteem in giek en machinehuis. Leveren en monteren dubbelloopbeveiligingen. Leveren, monteren en aansluiten van alle bekabeling. Proeflasten en inbedrijfstellen van de grijperkraan.

<< Terug
TOP