Verplaatsen Albeton grijper-top-draaikraan

Verplaatsen en aanpassen van een 8-tons Drakenburgh Grijper-Top-Draaikraan van de Cruquiusweg naar de Ankerweg in Amsterdam voor de firma Albeton.

Projectomschrijving : Verplaatsen inclusief het opnieuw meten en uitvullen van het draaikranslager, het vervangen van de kabelhaspel i.v.m. een langere rijweg, het wijzigen van instellingen in de software, het in bedrijf stellen van de kraan en bijkomende advieswerkzaamheden betreffende de kraanbaan

Projectnaam : Verplaatsen Albeton grijper-top-draaikraan.

Plaats van uitvoering : Amsterdam.

Opdrachtgever : Albeton Holding B.V.

Datum oplevering : 08-2014

Werkzaamheden : Coördinatie en planning van de werkzaamheden met als uitgangspunt dat de werkzaamheden in de bouwvakantie 2014 moesten plaatsvinden. Bepaling benodigde hydraulische kranen, het transport per schip inclusief de benodigde engineering van de hijs- en transport voorzieningen. Montage en demontage van de elektrische en werktuigbouwkundige installatie. Het bepalen en aanbrengen van de benodigde uitvulling van het zwenklager tijdens het verplaatsen van de kraan. Het engineeren, leveren en monteren van een nieuwe voedingskabelhaspel inclusief het demonteren van de oude haspel. Het in bedrijf stellen van de complete installatie inclusief het aanpassen van de software i.v.m. de langere rijweg, de nieuwe parkeerplaats en het nieuwe overslagpunt van de voedingskabelhaspel van de kraan.

<< Terug
TOP